Freelove

Freelove

Napi friss!

2019. július 16. - dr.ahalan

Mivel ma adott a peranyaghoz a vén kamus börkerág bőven, hát itt a kordokumentum... Hazugságok, hazugságok, hazugságok. És természetesen szép, kövér jelzők:

 

Easynet Kft, két éve nem adott se bevallást, se semmit. Egy bujkáló cég. És a nyilvános felülete, híroldala. Jegyzi és szerkeszti, engedélyezi pedig dr. Sásdi Gyuláné! :))))

És a LUFIKA én vagyok... Nézzük: :)))

 

Amandan

Tudom, hogy provokáció és nem kellene magyarázkodni, mert a L-ka mindenhez segghülye, de én meg ezért vagyok hülye, mert megint csak cáfolom a butaságát.
Tehát, egy ilyen üzemeltetéshez nem kellenek alkalmazottak, hanem vállalkozási szerződések és hivatalos számlák alapján megy minden (bevétel-kiadás-költségek, stb). pl. mobil szolgáltatók – bank, szerverhosting, szervergazdák stb. Ezeknek a közvetítői (pl. voxinfo) rendszerén keresztül bonyolódott minden. Nem is lehetett volna másképpen, mert mi nem láthattuk senki személyes adatát, mint tel.sz. vagy bank számlaszám. Valódi nevek, személyes adatok sehol nálunk nem léteztek. A cégek közötti szerződések, kódok alapján lettek felénk a választott sms díjcsomagok alapján számlázva. A tagoknak ezek rendszerek ( pl. mobil) tel. számlájukban küldték meg a saját szolgaltatjuktól levont díjak alapján. Akik fizettek, csak a mobil számlájukban, vagy bankszámlájuk alapján kaptak a mindenkori elszámolásukban erről értesítést, ma is ez a gyakorlat. Ezeket évekig kötelezően kell őrizni, bizonyitható, ki mikor és mit fizetett. Nincs egy Ft. fekete pénz, minden számlán van, nálunk is, a valódi bevételek ellenőrizhetőek. Sajátosak az ilyen oldalak, teljesen kiszolgáltatva vannak, ki hajlandó kreditet venni, ki nem, teljesen független, hogy hányan vannak éppen fent.
No, folytatom, reggel.
Vajon ahol most blogol, ott is foglalkozik-e az üzemeltetőkkel, hogy ki van bejelentve, ki dolgozik másodállásban vagy nyugdíjasként. Megannyi érdekes kérdés, mi köze bárkinek a hatóságokon kívül ehhez. A moderátorok közül senkit nem ismertünk, hogy ki kicsoda, milyen előélete van, nekik is csak egy Nick nevük volt, önkéntes alapon jelentkezők voltak(!). Ezek kreditet kaptak, hogy el tudják látni a feladatot. Plusz,volt aki privát jutalmat kapott (pont ő tudja, mi volt). De ha kell beidéztetjük és bíró előtt eskü alatt lehet nyilatkoznia, hogyan volt, milyen alapon dolgozott, mihez volt hozzáférése a moderátori felületen kívül. Akkor arról is bevalotta- e vajon azokat a juttatásokat, amit kapott, ha ennyire sarkítunk.
Arról sincs fogalma, hogy a Nav mikor dolgozza fel a bevallási aktuális adatokat, mi rákérdeztünk, annyit mondtak, hogy majd amikor meglesz, kiteszik. De ő pampog, mert nincs más téma.
A helyesírást mindig utólag javítom, annyiszor leírtam, telón nem lehetséges, felesleges kihasználni az első 5 percet, főleg ha annyi dolga van, ráérne későbbre. Ez mind a lejáratáshoz napi kenyér neki, ne is legyen semmi jobb neki az életében (mint ahogy tudjuk nincs is). Bye-bye.

Avatar
Blablabla
2019-07-15 08:46

Ez most komoly?????
Na nem az, hogy el akar számoltatni….mert azt az eszéhez kell érteni! Akarjon a wc-n, azt ott kell<img draggable="false" class="emoji" alt="

A bejegyzés trackback címe:

https://freelove.blog.hu/api/trackback/id/tr6614948452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.07.16. 09:01:08

PadreEmeritus
2019-07-16 08:19
Micsoda kirohanás a luFIKAnénitől!!!:)))))))) Pulában felejtetted a gyógyszereidet??? Csak arról volt szó, hogy megint egy tanulatlan suttyó voltál, hogy összekeverted a Petőfi verseket mérnökasszony!!!! Úgy kiborultál, mint az abortusz klinikán a szemetes, mikor is
végre ki tudtál onnan mászni!!!!:):):):):) Még anyád is eldobott magától, te retek!!!!:-))))))))))))

dr.ahalan 2019.07.19. 10:16:29

És egy kis új, végy egy adag ocsmányságot, némi náci felhangot, megjelent a free gondozásában, természetesen moderálatlanul:

PadreEmeritus
2019-07-18 21:01
Gyönyörű kezei vannak a bélabának, de ha arra gondolok, hogy hol turkál velük és kit érint meg, akkor bizony elkap
az okádás az is sugárban!!! A tegnapi fél egykor íródott moslék, igen csak rövidre sikeredett, hagy találjam ki, elfáradt az egész napi
kemény munkában!!!! Bruhahahahahahahahaha.
Vagy azért nem ugatott többet, mert nem látszott a felhőktől a Hold !!!:-))))
Lehet, hogy mégis valaki másnak kellett volna megnyerni a II. világháborút, ha most mindent egybe vetünk és nem lennének ilyen
vérsperma emberek????
Szkatofil, megvetted már a lapátot, vagy vegyem meg neked???:):):):):):)
süti beállítások módosítása